gapcon paakuva

Ajankohtaista

Santander muuttaa A-lehtitaloon


03.12.2015
Helsinki 3.12.2015
 
GapCon ja Jones Lang LaSalle neuvonantajina
 
A-lehtitaloon Kulosaaren Risto Rytin tielle uusi vuokralainen
 
Kiinteistön sijainti on merellinen ja silti liikenteellisesti helposti tavoitettavissa sekä julkisilla että henkilöautolla Itäväylän välittömässä tuntumassa.
 
Santander Consumer Finland Oy on allekirjoittanut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen A-lehtitalon 2. kerroksesta, noin 2200 m2.
 
Santanderilla on henkilökuntaa Suomessa 150 ja kaikki siirtyvät työskentelemään A-lehtitaloon. Muutto on huhtikuun alussa. Toimistotilat tullaan muokkaamaan Santanderin toiveiden mukaisiksi. A-lehtitalon nykyinen ilme ei tule muuttumaan.

Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, jolla on asiakkaita yhteensä noin 150 000. Yhtiö on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Yhtiön toiminta käynnistyi Suomessa vuonna 2007. Tuotteita ovat ajoneuvorahoitus, laina, Mastercard -kortti ja ostorahoitus.

Yhtiö on osa espanjalaista Grupo Santander -pankkia. Banco Santander on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman suurimmista rahoitusyhtiöstä. Santander työllistää yli 190 000 pankki- ja rahoitusalan ammattilaista. Maailmanlaajuisesti Santander palvelee noin 100 miljoonaa asiakasta.
 
Lisätietoja Santanderista löydät netistä osoitteesta https://www.santanderconsumer.fi/yritys
 
 
LISÄTIEDOT:
Tapio Reponen 
GapCon Oy 
0400 468 468

Takaisin uutisiin
alavalikko top

Ajankohtaista

alavalikko bottom